В интернет гъмжи от различни тестове, с които можете да разкриете

...
В интернет гъмжи от различни тестове, с които можете да разкриете
Коментари Харесай

Начинът, по който държите телефона, разкрива неподозирани черти от характера ви

В интернет гъмжи от разнообразни проби, с които можете да разкриете неподозирани черти от характера си. Едни от тях в действителност са правилни,  други не напълно, а трети нямат нищо общо с действителността, написа jenata.blitz.bg.

``
реклама

Днес сме ви подготвили един в действителност страховит тест. Няма да се наложи да отговаряте на дълги и скучни въпроси, просто би трябвало да обърнете внимание на това по какъв начин държите мобилния си телефон, когато преглеждате обществените мрежи или пък пишете известия.

Държите телефона с една ръка, а текста набирате с палеца



Фактът, че държите смарт телефона си с една ръка, е доказателство за вашата многофункционалност. Умеете да се организирате в точния момент, постоянно знаете от какво имате потребност и в никакъв случай не губите сила за нелепости. В работата си обичате да поемате опасности - нещо, което не може да се каже за персоналния ви живот.

Всички секрети паднат с този бърз тест!

Вие сте умерено приказлива и не бързате да се разкривате пред хората. Отнасяте се доста съществено към избора на сътрудник.

Държите телефона с две ръце, а текста въвеждате с палеца   



Това демонстрира, че непрекъснато се нуждаете от поддръжката на приятелите и околните си. Не обичате доста да говорите за усеща. Това може да накара партньора ви да реши, че сте охладняла към него. 

Бърз тест разкрива по кое време ще забогатеете!

Надарена сте с неповторима прозорливост и никой не може да ви измами. Освен това доста добре разбирате възприятията и страстите на хората към вас. Не сте ли се замисляла да работите като психолог?

Държите телефона с двете ръце, а текста въвеждате с палците на лявата и дясната ръка 



Обичате да се притеснявате за всичко и извънредно доста се нуждаете от човек, който да ви поддържа в най-трудните моменти. Умеете да се адаптирате към всяка обстановка. Когато попаднете на ваучър, се раздавате на макс, само че когато сте на работно заседание, сте най-сериозния човек на света. 

Уникален тест: Формата на пъпа ви разкрива какъв брой години ще живеете!

Всичко това обаче се изпарява, когато видите индивида, който харесвате. Ако съумеете да привлечете вниманието му, той ще разбере какво е спечелил. 

Държите телефона в едната си ръка, а текста набирате с показалеца на другата   



Обичате тишината и спокойствието. Въпреки това предпочитате спонтанните срещи и обстановки, защото сходни неща ви зареждат с сила. А когато такива липсват, сте подготвена да ги организирате сама. 

Вие сте доста срамежлива и това оказва голямо въздействие върху персоналния ви живот. Но когато човек успее да пробие през външната ви безчувственост и недостижимост, ще разбере какъв необикновен човек сте в действителност. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР